Przejdź do treści
Jak to działaRangiPłomień i XP
Pobierz aplikację
Jak to działaRangiPłomień i XPPobierz z App Store

Usuń swoje konto Logr

Jak usunąć konto Logr i wszystko, co jest z nim przechowywane, w aplikacji lub bez niej.

Niniejsze tłumaczenie ma charakter wyłącznie informacyjny. W razie rozbieżności z tekstem angielskim wiążący jest tekst angielski. Przeczytaj wersję angielską

  • Obowiązuje od 11 października 2026
  • 6 sekcji
  • Około 2 min czytania

Krótka wersja

Najważniejsze w skrócie. Gdyby się różniły, decyduje pełny tekst poniżej.

  • W aplikacji zajmuje to minutę.

    Profil, Konto i dane, Usuń konto. Twoje konto i wszystko, co jest z nim przechowywane, są od razu usuwane z naszych serwerów.

  • Bez aplikacji napisz do nas.

    Wyślij e-mail na adres support@getlogr.app z adresu przypisanego do twojego konta, a usuniemy je za ciebie.

  • Subskrypcja to osobna sprawa.

    Usunięcie konta nie anuluje Logr Pro. Anuluj subskrypcję w Google Play albo w ustawieniach swojego Apple ID.

Na tej stronie

  1. 1Usuń konto w aplikacji
  2. 2Poproś nas o usunięcie konta
  3. 3Co jest usuwane
  4. 4Co zostaje
  5. 5Twoja subskrypcja
  6. 6Kontakt
1

Usuń konto w aplikacji

Otwórz Logr i przejdź do sekcji Profil, potem Konto i dane, a następnie Usuń konto. Po potwierdzeniu twoje konto zostaje usunięte z naszych serwerów, a aplikacja usuwa twoje dane treningowe z danego telefonu.

2

Poproś nas o usunięcie konta

Jeśli nie możesz otworzyć aplikacji albo nie masz jej już na telefonie, napisz na adres support@getlogr.app z adresu e-mail, którego używasz w Logr, i wpisz w temacie „Usuń moje konto Logr”. Jeśli logujesz się przez Apple z ukrytym adresem e-mail, napisz z dowolnego adresu i daj nam o tym znać. Usuwamy konto i odpisujemy, gdy to zrobimy.

3

Co jest usuwane

Twoje konto, dziennik treningowy, profil w feedzie i wszystko, co opublikowano z twojego konta, twoje komentarze, reakcje, obserwowane konta i blokady, utworzone przez ciebie zgłoszenia, twoje powiadomienia i tokeny push oraz przesłane przez ciebie zdjęcia i filmy.

4

Co zostaje

Niektóre rejestry zostają, ponieważ ich potrzebujemy albo ponieważ nie należą wyłącznie do ciebie: rejestry zakupów w RevenueCat i w naszym rejestrze zakupów, zgłoszenia, które inni utworzyli na temat twoich treści, oraz rejestr wysłanych powiadomień. Zebrane już rejestry pomiaru reklam, zdarzenia użycia i nagrania sesji nie są usuwane automatycznie; pozostają powiązane wyłącznie z identyfikatorem, który nie należy już do żadnego konta, a usuniemy je, jeśli o to poprosisz.

5

Twoja subskrypcja

Usunięcie konta nie anuluje subskrypcji. Na Androidzie anuluj ją w Sklepie Google Play, w sekcji Płatności i subskrypcje, w punkcie Subskrypcje. Na iPhonie anuluj ją w Ustawieniach, pod twoim imieniem, w sekcji Subskrypcje. Usunięcie aplikacji usuwa wszystko, co Logr przechowywał na danym telefonie.

6

Kontakt

Pytania dotyczące usuwania twoich danych: support@getlogr.app. Za Logr i za twoje dane odpowiada Lurnex, Inc..

Przeczytaj Politykę prywatności

Dziennik treningowy na iPhone.

Jak to działaRangiPłomień i XP

© 2026 Logr. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Polityka prywatnościWarunki korzystaniasupport@getlogr.app
Polski
  • English
  • Deutsch
  • Français
  • Polski
  • Svenska
  • 日本語
  • Español
  • Suomi
  • Dansk
  • Norsk
  • Nederlands
  • Italiano
  • Română
  • Português
  • Ελληνικά
  • Magyar
  • Hrvatski
  • Čeština
  • Slovenčina
  • Slovenščina
  • Български
  • Lietuvių
  • Latviešu
  • Eesti

Ekrany pokazują przykładowe dane, a nie prawdziwego sportowca. Apple, logo Apple, iPhone i App Store są znakami towarowymi Apple Inc.